Stiu ca n-am mai scris aici de un car de ani, nu din rea vointa si nici din lipsa de vointa, ci pur si simplu din lipsa de timp!

In curand sper sa se schimbe lucrurile pentru ca anul acesta a fost un an cu schimbari multe in viata noastra si sper eu ca usor usor vom avea mai mult timp pe care sa-l umplem cu tot ce visam si bineinteles si cu cateva cuvintele in plus pe acest blog pe care vreau sa-l pastrez in acelasi ton ca si pana acum.

Momentan ne gandim la sarbatorile de iarna care se apropie. Sarbatorile se apropie, insa iarna se pare ca nu prea. Tanjim evident si dupa niste zapada, dar cum nu tine de noi, ramanem cu asteptarea. 🙂 Mosii astia care se apropie ne dau de furca putin pentru ca Adeluta are si nu are preferinte in materie de cadouri, asa incat ne vom ghida dupa cerintele ei cele mai formale care stiu sigur ca o vor bucura. Ii place mult sa coloreze/picteze si sa creeze in general. „Compune” orice, de la versuri, povesti la turnuri si castele din cuburi, margele si fel de fel de vesminte pentru jucariile ei. Imaginatia e punctul ei forte. Si in acelasi timp sta foarte bine ancorata in realitate. Nu pierde niciun detaliu ce o inconjoara in prezent. Iar cu memoria pe care o are de multe ori ma uimeste cum poate sa ne dea uneori niste raspunsuri sau sa faca anumite conexiuni. Si ma opresc aici cu gandurile acestea putin cam laudaroase, si asteptam sarbatorile, dar mai ales vacanta si cadourile!

Pentru ca n-am mai pus de mult o poza recenta cu Adeluta, voi incarca acum cateva. Sper sa gasesc! 🙂 nici poze n-am mai facut in ultima vreme. Multa munca, si distractie putina… asta e. Din pacate n-am pus decat 3 pozici din vara de pe vremea cireselor, insa aparatul foto e nedescarcat de mult, bateria e goala, asa ca trebuie sa mai astept putin pana adaug cateva poze absolut recente. 🙂 Rabdarea e o virtute, nu-i asa?! :mrgreen:

Anunțuri